allt känns tungt bara!!

usch allt känns bara jobbigt och tungt när ska man känna någon glädje i livet allt går bara utför för tillfället kärleken kommer jag aldrig att hitta skolan går inte alls bra allt går bara utför för tillfället..
Vill bara komma in på högskolan vill bara hitta dig som en vän iaf vill bara få känna något bra..
Fåglarna sjunger så vackert och de låter lyckliga men vart kan man hitta lyckan om så bara en liten lycklig stund..
Önskar jag bara kunde få känna glädjen jag med önskar att inte allt kom på en gång vill bara gå bort men ska som sagt inte göra det jag ska kämpa för mina vänner.. Men orkar egentligen inte längre får väl se om de här pillrena hjälper mig att må bättre..
Önskar att du kunde se hur jag mår så jag slipper berätta det för dig jag är rädd men måste göra det.. Jag är rädd att få ett nej av skolan när ska min rädsla sluta när ska jag få se att mina föreldrar är stolta över mig oxå..

image90
när ska jag hitta lyckan när ska jag få känna en glädje orkar inte känna denna tomhet mera..

RIP ROBERT NORBERG!!

För precis exaxt 13 år sedan kl 11:30 på dagen satt jag på Tumba Gymnasium o pratade med Ingalill då min vän Helene kom springande med sköterskorna på skolan..
Jag förstod inte då att den värsta dagen av hela mitt liv började precis på den tidpunkten..Min pojkvän hade hoppat framför ett tåg..
Jag kan säga att jag minns inte mycket vad som hände efter det de hade berättat för mig att min pojkvän inte fanns något mera han var död för mig var det rent ut sakt ett skämt klart att det inte var så som de berättade helt uteslutet var det i mitt huvud att Robban verkligen var borta.. Jag minns som sagt inte speciellt mycket av den dagen jag minns att jag sa till Helene att jag ville åka o se det jag minns att de satte mig i bilen o jag minns att jag spydde när jag kom fram men resten av dagen är som en mörk gång du inte kan ta dig igenom..
image84
Jag vet inte ens hur jag tog mig hem har Helen o Jessica att tacka för att jag ens stog på benen..
Det blev som en chock för mig att inse att min pojkvän faktiskt var borta det enda jag har kvar idag är minnen fina underbara minnen o läskiga med o så har jag ett armband det armband jag älskade att han hade han skänkt till mig jag ville inte ha det när hans mamma tänkte ge det till mig jag ville bara ha tillbaka honom ingenting annat spelade någon roll.. Det dröjde dagar ja rent ut sagt veckor innan jag kom underfund med att han faktiskt var död han hade försvunnit och lämnat mig kvar...
Efteråt vet jag inte hur jag skulle tagit mig igenom allting utan mina vänner som stöd den som hjälpte mig igenom
det efter Robban var Jimmie han kom som en vit riddare och jag kan verkligen inte tacka honom nog..
Denna dagen brukar jag inte prata om alls vill helst inte tänka på den men kom underfund idag att det var faktiskt 13 år sedan.. Jag hoppas att jag aldrig i mitt liv behöver gå igenom samma sak igen för det var verkligen hemskt kan inte med ord beskriva vad jag verkligen kände den dagen...
Men jag hoppas trots allt att han fick bli en ängel en ängel som tittar ner på mig idag o tar hand om mig...
Natten efter jag accepterat att han var borta drömde jag en dröm jag drömde att tåget kom imot mig o att det stannade o Robbans röst kom o sa att gör inte det Liza det är inte tids nog..
Han ville säga att han inte ville att jag skulle orsaka samma smärta som han orskade till mig o det tänker jag aldrig göra hur dåligt jag än mår ska jag kämpa kämpa för er mina vänner som jag älskar o för min familj som alltid finns där för mig..


image85image86
RIP Robban jag kommer alltid att älska dig en del av mitt hjärta är alltid ditt jag saknar dig ännu...


ännu en natt!!

ja det kommer nog bli en vana det här att sitta här på nätterna och skriva blogg... Har inte mått så bra alls idag först och främst är det magen som strejkat hela dagen sen är det en annan sak som jag fått veta som sårade mig rätt mycket men det går väl över det med...
Man ska inte bli kär man blir bara sårad vem kunde tro att faktiskt den som tröstade mig som mest idag var mitt ex han är en underbar vän o hoppas för allt i världen att vi båda blir lyckliga en dag..
Vi förtjänar nog båda två lyckan men det kommer aldrig bli vi två igen har inte kvar såna känslor för honom alls men han är i alla fall en underbar vän och han lyssnade så himla underbart bra idag när jag var som mest ledsen...

image78
Nog om det jag önskar bara att jag inte skulle känna någonting alls ibland mina känslor har varit så komplicerade sen jag fick min depprision vet ju egentligen ingenting vad jag känner eller vill..
Det liksom är ena stunden klart jag tycker om honom har känslor o i nästa är det nä jag känner ingenting alls...
önskar bara att man kunde tala om vad man känner med för personen i fråga men det går ju inte alls tyvärr:(..


image79
This is how i feeling for you honey but you don't even known about it!!...

ska jag våga chansa ska jag  våga fråga innan allt är försent och jag ser dig gå där med någon annan i din hand den känslan är skrämmande var är min själ var är mitt hjärta?? du har  tagit allting ifrån mig inte snällt lämna tillbaka...

Allt jag vill är att inte känna iaf inte för dig inte idag inte en annan dag heller...

Är nåt fel!!

är dålig igen har en jäkla magknip som inte vill ge med sig det känns som en massa vassa knivar i min mage..
Förstår inte vad det är som gör mig dålig kan inte gå till skolan om jag ska må dåligt hela tiden..
Men denna gång breor det nog på något som jag vet efter sistan har spruckit mår jag så här ibland när min röda vecka börjar komma men är väl inte meningen att man ska må såhär heller kanske måste fixa ppiller så
jag det onda.. image76 men är så himla rädd att gå till doktorn och fixa det jag är verkligen en riktig fegis...

Har kanske men det breor på pengar hittat någon som kan hänga på till Irland håll tummarna att det går vägen vill verkligen åka med någon ju... Läskigt att åka själv med ju...
har förresten fått en ny mobil så nu har jag inga nummer kvar alls så du får gärna ge mig ditt nummer om du
känner mig :).. image77ser ut på ett ungefär sådär men är orange på sidorna istället jag tycker om den rätt mycket redan... måste gå o vila min stackars mage nu kanske skriver mera senare...

Varför!!

Kan inte förstå varför allt kommer på nätterna ligger o blundar o då kommer tårarna de kan inte sluta rinna vad gör jag här i detta land helt ensam varför vill ingen bry sig varför vill ingen komma och trösta mig varför kan ingen komma och ge mig en kram och säga att allting kommer bli bra??
Jag är verkligen dömd att vara ensam har inte ens någon kill kompis att prata med har inte ens en tjejkompis att berätta allt för har ingen alls..

image74




Jag har bara mig själv.. Visst har jag vänner det är inte det men ingen som jag verkligen kan känna att jag kan släppa allt till som skulle vilja ta emot det och bara lyssna vad jag hade att säga och bara vara där liksom.. Det finns ingen sån och vad jag känner just nu kommer aldrig att hitta en sådan heller..
Det är bara att bita ihop o gå vidare vidare mot vad mot den nya ensamheten som är likadan som den jag har nu mot ensamheten där framme för inte finns det någon som skulle vilja ta emot mig om jag föll eller jag faller redan ska bara falla längre..
Westlife,Danny jag skulle ta emot deras fall jag vill ta emot mina vänners fall vill inte se dem må så som jag gör vill inte att de ska gå igenom samma helvete som jag gör vill att de ska må bra bara..

image75 Kan ingen finnas där ute för mig kan ingen ta emot allt det jag vill ge varför är jag så fördömd att vara singel och ensam?? Är jag fördömd att alltid vara så här depprimerad vill bara ha lite ömhet o kärlek..

Vill bort!!

Vill iväg vill göra något så jag inte tänker så mycket vill bara tillbaka till Irland längtar trots att jag kommer få uppleva allt helt jäkla själv vet inte längre vart jag har mina vänner finns det ingen som vill göra något nu för tiden så jag bara kan få fly ifrån mitt tänkande om så bara för ett tag..
Saknar Sarah o det vi hade då hittade man på något hela tiden då fick man träffa underbara människor överallt o då gjorde man något nästan för jämnan.. Jag saknar ungarna i Tullinge det finns inga bättre ungar än dem och jag fick jobba och fick känna glädjen med det för en gång skull..
Jag saknar bara glädjen med att få göra saker kan bara vara små saker men som betyder så himla mycket..
Jag måste bara fixa denna engelskan ska kämpa för det nu jag måste bara komma in på högskolan så jag får något att göra.. men jag vill inte bara plugga måste hitta andra saker att göra på fritiden med saker som ger mig glädje.. Jag funderade ett tag på att flytta tillbaka ingen som vill ha kvar mig ändå kändes det som...
Tess,jag o Sara ska iaf iväg i helgen ska bo hos en vän som heter Sara nere i Kristianstad hoppas att man får det kul men det brukar jag få när jag är ute på äventyr..
Ska se en musikal som Emil gjort var så himla länge sedan man träffade Emil så det ska bli kul att träffa både honom o Patrik..
Snälla ni jag mår okej idag men jag klarar inte av att sitta här hemma det är Karin som har gjort saker med mig nu den senaste tiden är glad att jag har henne.. Hon betyder så himla mycket för mig men det gör ni alla det jag vill säga är att ni säger att ni bryr er om mig men det är bara ord visa det istället är ni snälla ni betyder allt för mig men det är bara ord det med jag måste med visa man måste ge för att ta...

Tack iaf för att ni finns ni har en stor del av mitt hjärta och ska alltid ha det ska ni veta...

saknar så mycket o vill inte tänka på det längre...


image70
Jag o Emil för såååå länge sedan måste ta ett nytt kort nu sist var när Aida spelades förra året

image71
ooohhh hur mycket jag saknar dessa tider när vi åkte runt Sverige för att träffa dem..

image72
jag o Karin en underbar vän!!

RSS 2.0