Trött på det här o det gör mig depprimerad..

jag vet inte längre vad jag vill vet inte längre vad jag känner och är så himla trött på att jämnt vara sjuk och inte kunna göra något man verkligen vill göra och bli depprimerad så att det kommer ut till andra oskyldiga måste ringa psykologen imorron men vet inte hur jag ska ha tid att gå dit vet inte vart jag har mig själv längre känns som om jag är ensam o ingen hör mitt rop känns som om ingen vill hjälpa mig igenom allt skit..

 jag är jämnt sjuk nu har missat jätte mycket i skolan o bara orkar inte mycket o när kroppen blir dålig blir jag depprimerad o ledsen o känner mig övergiven fast jag kanske egentligen inte alls är det vet att mina vänner kanske egentligen bryr sig vissa kanske lite för mycket men varför försöker jag då fly när jag egentligen inte vill det förstår mig inte på mig själv alls.. Jag vill inte vara sjuk längre.. Varför kan ingen höra mig ropa varför känns det som om jag stängt in mig själv i en grop o kommer inte ut.. O han åker med han lämnar allt han gör som Kian gjorde o jag förstår inte varför kan de bara inte låta mig vara istället det blir bara värre efter sånt där..
Jag måste bli frisk måste ta mig i kragen o må bättre snart för så här får det bara inte fortsätta.. Måste bli glad som jag var förr i tiden.. För nu orkar jag inte vara sjuk mera o olycklig o Han ska inte få förstöra för mig...
Snart Jimmy snart kommer jag o då ska jag glömma allt o ägna mig åt att bara tänka på mig o Usa.. 


Längtar till att komma bort..
Snart är jag där..


Skulle behöva någon som ville kramas lite med mig om så bara en vän för att veta att jag faktiskt inte är ensam..
Men just nu finns ingen som vill o det får jag acceptera kanske någon någon gång..

    


RSS 2.0