Ensam

Jag är ensam idag och det gör att jag faktiskt känner mig ännu mera ensam och godissugen är jag med trots att jag har ont i tanden helt sjukt.. Ingenting öppet så här sent ju.. Jag önskar att jag med kunde ha någon som iaf höll om mig den behöver inte ens tycka om mig så det skulle vara ett plus men vill ha någon varför kan inte jag med hitta någon att bara få gosa med iaf varför tycker ingen om mig för.. Jag är helt ensam och ingen finns det som man kan ringa heller..
Jag vet inte om jag vill träffa Danny eller ej heller allt går runt i mitt huvud just nu och jag vet ingenting längre..
Han har jag ju ändå ingen chans på som alla andra jag fastnar för som alltid.. Varför kan jag inte bara hitta den rätta jag vill verkligen inte vara ensam mera det gör mig bara gråtfärdig ju..
Alla har någon de kan gosa med utom jag vad är det för fel på mig? Varför finns det ingen för mig för..


Varför jag?

Jag kom precis hem ifrån en trevlig kväll har varit o sett Johan Österberg.. Han var jätte duktig..
Fick mig att sakna gamla tider faktiskt och Emil.. Gud vad länge sedan jag haft de känslorna och för Kian då då var det bara han och ingen annan som gällde jag älskade verkligen Kian.. Men det kommer jag nog aldrig få känna igen förresten är väl det lika bra inget roligt att vara olyckligt kär.. Men ingen roligt att faktiskt inte känna någonting för någon känns faktiskt som ännu värre.. Jag blir arg när jag känner men just nu är det nog bättre än det här måste jag säga..
Deppresion bara sveper över mig liksom och gör att jag känner ensamheten och det finns ingen alls som vill hålla om mig och trösta mig..
   
Saknar dessa tider.. önskar ibland de kunde komma tillbaka..

Am i all alone!!

Ja jag tror det jag är visst ful ingen vill ha mig och jag är dömd att vara singel hela livet för det finns inte någon som vill ha det jobbet.. Jag tror inte jag orkar så länge till iaf tänker hela tiden på att if you jump i jump fast det finns ingen som skulle hoppa med mig iaf och jag vill simma till Sligo jag vill inte flyga jag vill bara simma..
Så jag kan sjunka in i vågornas sång o bara somna in av dem..
Jag får väl se hur länge till jag orkar vet inte längre allt går bara längre o längre ner o jag skulle behöva någon som satt med mig o lyssnade inte en psykolog någon annan o bara prata ut men just nu finns det inte någon sådan förlåt Tess men du kan inte ta min skit.. Du har nog med problem ändå o du orkar iaf inte...


Suck!!

Vet inte ens vad jag ska säga jag orkar inte mycket jag måste börja jobba på att orka mera..
Jag o Tess har åkt stjärtlapp i backen fy vad roligt det var att få göra något barnsligt igen... På Torsdag blir det bada av ska bli kul att få göra lite saker iaf behöver jag än att sitta inne hela dagarna och inte göra någonting alls..
Fy vad jag blir arg på vissa människor jag saknar D så det gör ont i mig men snart får jag träffa honom men funderar på att försöka hitta någon med bil så jag kan få träffa honom redan på Fredag.. Jag saknar G med men jag inser att det är inte så bra att tänka så mycket på honom måste hitta någon annan inte det lättaste men det ska nog gå så småningom anar jag.. Kl är 1 på natten och jag kan som vanligt aldrig sova blir galen av det här det är så himla jobbigt att vara vaken hela tiden när man faktiskt är trött..
Stackars Charlie o Jimmy med deras farmor gick bort idag RIP tycker så himla synd om båda två finns här för er båda inte för att ni läser det här gör nog ingen alls men jag skriver ändå ska nog börja uppdatera lite varje dag för min egen skull så jag iaf gör någonting.. Ska till Stockholm imorgon och fixa passet iaf så jag kan komma iväg längtar som bara den till härliga Florida..


Härligt Citat: Vi ska åka Corvette vi ska åka Corvette /Tess


Jag o Tess i backen..

RSS 2.0