Why am i always alone why am i always left behind!!

Vad gör jag för fel är jag så avskyvärld som jag ser mig själv är jag så ful och äcklig att ingen ens ser mig?
Jag förstår inte vad jag gör för fel jag finns liksom inte ens..
Jag är den enda singeln som inte kan hitta någon som förblir singel fast jag verkligen hatar det ordet..
Allt jag gör blir bara fel och jag vill aldrig förstöra för mina vänner det är det allra sista jag vill göra för de förtjänar all den kärleken dem får så jag måste lida i tystheten bara vara tyst om allt jag känner för deras skull för de förtjänar kärleken och det gör inte jag..



förlåt!!

jag vill inte längre jag vill inte hata så inersvert jag vill inte känna mig ensam jag vill inte vara så på min allra bästa vän så hon blir ledsen jag vill bara att allt ska vara bra jag vill inte känna alls längre för jag känner bara hat och ondska.. Jag känner det så fel alltihoppa önskar att jag bara kunde fly ifrån allt det onda så jag slipper plåga andra med..
Jag vill inte vara den enda som är ensam jag gör jämnt fel jag vet inte hur man gör något rätt så det är ingen som vill ha mig därför jag orkar inte vara den enda singeln som inte trivs jag vill med ha någon jag kan ringa till o prata med o som kan hålla om mig och säga att den bryr sig.. Men det är ju kört med det för jag ska tydligen förbli singel.. Jag vill inte stirra in i min vägg längre jag hatar verkligen min lägenhet jag får gå runt hela natten så jag slipper den iaf..
Jag vill inte längre jag ska sluta ta ut det på dig för det är så fel för du kan bli lycklig nu o jag måste låta dig bli det det är viktigast för mig att du är lycklig för jag kan iaf inte bli det.. Jag är född negativ Pernilla är född som den posetiva.. Jag ska aldrig mer dra in dig i något sånt här förlåt... Men jag vill verkligen inte längre alltid vara den som blir lämnad kvar ensam alltid inte finna någon det kommer det med säger ni ja men jag vill inte det jag vill ha någon nu jag är redan så jävla gammal kärring...

Jag hatar världen

Jag hatar mig själv och jag hatar verkligen allt idag jag hatar att ingen lyssnar jag hatar att ingen vill finnas för mig jag hatar att den enda som verkligen lyssnat på mig så där ordentligt inte ringt någon annan inte velat gå iväg bara suttit o lyssnat är mil ifrån mig o en popstjärna.. Jag vet inte längre vart jag ska ta vägen jag hatar min jävla lägenhet jag hatar alla grejer jag har i den.. Jag vill inte längre jag vet inte jag orkar inte veta.. Ingen kan göra mig glad längre för jag vill ingenting längre jag struntar snart i allt för det finns ändå inget att leva för alla har någon eller något att leva för jag har mina vänner men de har ju sina kärlekar så jag är ingen förlust om jag går bort iaf.. Jag vill inte göra som Robban jag vill inte vara feg men jag vet inte hur jag ska orka med allt helt jäkla själv gå igenom allt helt jävla själv med en psykolog o inte ha någon annan jag vill inte det jag orkar inte mera bara jag vet inte vem eller vart jag ska vända mig Shane jag vill att du ska komma du är den enda som någonsin lyssnat inte avbrytit o fanns där just då hela tiden och det är helt sjukt att det ska vara han som är lycklig med sin familj.. Alla har någon som sagt så det finns iaf ingen kvar till mig... Tess du har funnits för mig men nu kan du inte du måste må bra med..
Så jag är helt själv o kommer alltid vara


Det blir inte bättre

Jag kommer aldrig hitta någon alla mina vänner hittar sina kärlekar men jag är ful o dum o får ingen alls och kommer inte få någon heller spelar ingen roll om jag ens skulle ha ett leende på mina läppar för inte fan kommer någon bli kär i mig för det inte fan ser någon mig iaf likförbannat det spelar ingen roll om jag pratar med folk de ser mig som en jäkla vän och aldrig aldrig något mera än det jag ska sitta i min hemska lägenhet som jag inte ens trivs i längre o vara helt själv o vad bra jag har vänner men de har ju sina respektive att se upp till så likt förbannat blir jag ensam o själv i min jävla lägenhet o jag orkar inte det längre och en kille hatar jag så jävla mycket för han visar så jävla fel o vill egentligen inte ha med mig att göra så varför inte visa det riktiga istället.. Jag är en dömd jäkla ensam dum o allt negativt som finns iaf  den här dikten stämmer på dig din jäkla skit...


I hate the way you talk to me
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive your car.
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
And the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick.
It even makes me rhyme.


I hate it...
I hate the way you're always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh;
Even worse when you make me cry.


I hate it when you're not around
And the fact that you didn't call,
But mostly I hate the way I don't hate you;
Not even close;
Not even a little bit;
Not even at all.

Jag orkar verkligen inte längre vill inte vara ensam längre o att det inte finns någon som jag kan vända mig till för de har sina kärlekar o jag har inte någon så mina vänner är inte mycket till hjälp tyvärr de är allt jag har men ändå de vill ju inte vara med mig när jag väl verkligen verkligen mår som sämst då får jag vara helt själv..
Men men jag vill ju bara att de ska vara lyckliga eftersom jag faktiskt aldrig aldrig kommer hitta den så


RSS 2.0