jag förlorade just!!

just nu förlorade jag det som håller mig mest kärt men det är mitt eget fel jag är så dum människa o egoistisk o borde inte finnas till ens kanske kommer jag inte heller att göra det imorgon får väl se..
Jag är just nu full ledsen o depprimerad men har bråkat med den som jag bryr mig mest om på denna jord så får väl se om jag orkar o vad som händer men vad som än händer ska du iaf veta att det fanns ingen underbarare vän än du..
Nu har jag sagt mitt

Tack!!

Det känns som om..

Det känns som om alla kommer ha det så roligt ikväll och själv kommer man bara sitta hemma framför en vit vägg i mitt hus fast jag gör ju inget åt det heller jag kan ju faktiskt försöka ta mig samman och vara med Linus o Mange eller något sånt men vet inte hur mycket jag orkar med heller...
Jag kommer defnetivt aldrig träffa någon det är ju helt omöjligt när som sagt var de enda stället jag kommer träffa någon på är på krogen och där ska man ju inte ragga... Bara hitta någon för en kväll ja men det är inte det jag vill ha ju..
O om jag träffar fina pojkar är alla iaf upptagna så det spelar ju ingen roll hur mycket man än vill...
Vet inte när jag nästa gång kommer få ha det roligt vet inte nu ska jag bara pendla vareviga dag till ett ställe jag hatar..
Men vill ju bli förskolelärare så måste ju göra det..
Vet inte hur jag ska kunna känna mig glad alls känns som om jag är instängd i hela världen och faktiskt ingen hör mitt rop jag vet att jag har änglar som hjälper mig o lyssnar men jag måste ju klara mig ut ur den här bubblan helt själv det är jag själv som måste lyfta benen..
tårarna rinner o rinner o jag bara undrar när ska allting sluta när ska allt bli bättre??
Det känns som ett aldrig men mina känslor har nästan alltid fel de känner för fel killar med så...


Vad gör man när man förlorat sitt hjärta till nån?

Söker man bara upp personen å kräver tillbaka de lr låter man de vara?

Eller fortsätter man hoppas på att de ska vända för han?

Vad gör man kärleken ska vara varm å härlig, istället kan den vara kall å obehaglig.


Nånstans står han den rätte å väntar kanske bakom nästa knut.

Eller e det bara i mina drömmar han finns.

Kommer jag alltid att vara ensam?

Finns han nånstans mer än i mina drömmar jag undrar..

Kommer han som alla andra krossa mitt hjärta..

Kommer han slita ut de ur min kropp å hoppa på de?
Så många som har gjort det nu så varför inte han??
om han ens finns där ute vilket jag tvivlar på...



kommer aldrig!!

Varför kan inte jag hitta någon att känna något för jag saknar verkligen den känslan o ha en chans att få personen i fråga med igår hade man ju inte en chans lika bra att ge upp vet att det kommer bli ett nej iaf o hans förlust jag känner inte så starkt för honom som jag gör för D men det är ingen bra vill inte känna mig så för honom vill inte ha dem känslorna varför kan jag inte hitta någon jag har en chans på istället..
Nej jag har inte sett hela världen men jag kommer inte kunna hitta någon att tycka om så länge jag inte träffar någon o det kommer jag inte att göra kanske om jag går ut någon kväll men det är ingen bra att träffa någon ute heller det är ju oftast bara för en natt o ingenting mera där hittar man inte sin kärlek som man får de där känslorna för som finns kvar resten av livet..
Så jag tror ändå det är kört men vill ju hitta någon men har väl för bråttom o då kommer den aldrig så..
Men saknar att vara kär i någon så där himmelskt kär fast jag är ju det på sätt o vis jag ser det bara inte men han är inte bra att vara det i som sagt var...
SAKNAR!!

Det här är jag o D för han kan ju inte ta emot mig eftersom hans hjärta tillhör en annan..


Hur ska man göra??

hur ska man göra för att må bättre för att tänka posetivt.. Jag vet inte hur man gör.. Jag tycker verkligen om dig grabben men vet inte tror inte jag har någon chans men måste väl tänka att det faktiskt är din förlust men det är svårt för jag tycker verkligen om dig som sagt men ikväll måste jag göra det ändå blir det ett nej så blir det finns väl andra inte för jag vet dem just nu men det bör ju finnas..
Idag äger jag världens underbaraste Danny om det är en kille o vet inte vad den ska heta om det är en tjej..
Ikväll gäller det får väl se vad du säger förstår inte att du minns mig varje gång iaf det är konstigt det med men det gör du tydligen..
Vet du att du betyder mest på denna jord min vän.. Jag vill inte leva utan er alls..
Nu ska jag in till stan det är nu det gäller håll tummarna för mig iaf..



hakklappskortet haha :)..

Tomhet,ångest,förvirring

Vet inte vad jag ska göra paniken ångar över mig var inte så när jag umgicks är bara så när jag är helt själv igår natt var värst kom o tänka på Sandra att vi hade tagit en paus sen var det farväl för alltid panik kommer ringlande tårarna strömmar jag kan knappast andas vad gör jag nu?? Sitter o tittar på mobiltelefonen nä får inte har lovat slänger även den i väggen va fan måste väl finnas någon annan jag kan prata med börja tänka men hittar ingen som verkligen kan förstå mig finns ingen som förstår min panik mina tårar inte ens jag själv tänk om du inte kommer tillbaka vad vet jag men jag tror att du gör det för innerst inne litar jag ju verkligen på dina ord även om det aldrig märks...
Förstår inte hur någonting av detta kan bli bättre imorgon förstår inte hur jag ska kunna prata med någon jag inte alls känner om det här jag känner vill ju inte knappt släppa ut det till mig själv..
Vad fan Robban lämnade mig,Sandra lämnade mig många tog sig an och utnyttjade mig i vänskapen för att få kontakt med kändisar jag är nära sedan lämnat mig jag har gått i geom det om o om igen men inget var så hemskt som när Hanna lämnade mig min allra bästa vän som du nu är jag vill verkligen inte förlora någon mera någonsin och verkligen verkligen inte dig.. Men det kommer jag inte heller att göra jag måste tro på det jag måste..
Fan måste överleva ännu en natt i panikens tecken när ska något bli bättre när ska jag få känna iaf lite ro så jag kan sova o äta iaf lite normalare..
Tack för att du alltid funnits där för mig dessa nätter förstår jag verkligen varför du är min allra bästa vän..



Varför??

Förstår inte varför jag ska vara så här varför jag ska må såhär jag mår inte bra jag spyr fast jag inte äter knappt någonting jag sover inte och jag har panik om vart annat kan inte ens andas och känns som om jag är helt själv och ska klara av allting.. Jag vet inte om jag klarar av det.. Allting är ändå förstört jag orkar inte gråta framför andra jag saknar någon som varit borta i flera år och ändå aldrig kommer komma tillbaka och jag kan inte längre prata ut om mina känslor vad jag känner och det gör mig frustrarad och arg och det går bara ut över andra fast jag inte vill det alls så det bästa kanske är att stänga in sig och aldrig komma ut.. Jag älskar mina vänner mera än något annat men jag kan inte ens visa det..
Jag är helt klart en misslyckad människa.. Jag tror inte att jag kommer klara av Tisdagen förstår inte ens hur jag ska klara av måndagen och jag vill ju faktiskt träffa Ola men jag kommer inte göra det nu för det är lika bra..
Robban jag vet inte hur du kom tillbaka jag vet inte varför jag tänker på dig hela tiden nu när det gått år men jag vill att du ska komma tillbaka jag förstår inte varför du lämnade mig är det något jag gjorde som var fel jag saknar dig och kommer nog alltid att göra det...
RIP du är mitt hjärta o kommer alltid förbli.. (Hans ord)



RSS 2.0